Emmas pyttipanna

Pyttipanna är perfekt att göra då man har kött över. Bara att tärna och steka med potatis och lök. Smidigt och smarrigt! Jag hade kassler och falukorv över och gjorde då denna pyttipanna som blev supergod!

Ingredienser:
8-10 medelstora potatisar
1 gul lök
200 g kassler
200 g falukorv
salt
peppar

Gör såhär:
Tärna potatisen (små tärningar). Stek tills de är nästan färdiga. Hacka löken och låt fräsas mjukt med potatisen några minuter. Skär kassler och falukorv i mindre tärningar, stek tillsammans med potatisen och löken, i några minuter, tills allt är färdigt. Smaka av med salt och peppar.

Servera med stekt ägg och rödbetor




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0